vineri, 22 ianuarie 2016

Program de bun venit C2- C3( 26.01.2016- 07.03.2016)

Program de bun venit C02 - C03 - 2014 (26 ianuarie - 7 martie 2016)

Transformă cosmeticele în bani!

Alătură-te Oriflame, bucură-te de produsele minunate şi câştigă bani!


Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi  pentru numai 5 lei ,primesti apa de parfum HAPPYDISIAC






Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie ,  pentru numai 7 lei, primesti portofelul PINK DELIGHT.




Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) La prima comandă din campania următoare primesti, pentru numai 10 lei,  geanta PINK DELIGHT.



  • Arăţi bine -produsele noastre sunt inspirate din natură şi sunt dezvoltate pe baza celor mai avansate descoperiri ştiinţifice!
  • Câștigi bani - recomandând produse de înfrumusețare prietenilor tăi și familiei tale sau chiar începând propria ta afacere.
  • Te distrezi - beneficiezi de programele noastre de frumusețe și afaceri, întâlnești oameni noi și iți faci noi prieteni, călătorești și participi la evenimente.








Vă puteţi inscrie accesând link-ul de mai jos: click aici pentru înscriere
Pentru orice alte informaţii nu ezitaţi să mă contactaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu